online casino

Kleding van Karins Fashion

Heb je ook het idee dat de grotere winkels vooral letten op de winst en niet meer zo goed kijken naar de kwaliteit van de producten die zij verkopen? Dat is de reden waarom wij ons geen grotere winkel noemen. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn en dat betekent dat we de kleding die jij koopt nauwlettend bekeken hebben en er een paar keer flink mee gezwaaid hebben om te kijken of de stof goed reageert. Wij willen niet de meeste winst, we willen niet de meeste klanten in Nederland. We willen dat jij gelukkig bent met jouw aankoop.

Kleding voor iedereen

Bij Karins Fashion vind je kleding voor de moderne vrouw, de jonge moeder en de studente. Je vindt er ook kleding voor de kleuter die wil spelen, of de dame die net afgestudeerd is en haar eerste sollicitatiegesprek gaat hebben. We zijn er voor alle vrouwen in alle leeftijden en alle situaties en daar zijn we best wel trots op. Herenkleding bieden we op dit moment nog niet aan. Het idee is wel om een tweede filiaal te openen met hetzelfde idee, maar dan rond de kleding voor heren.

Wat we vooral willen, is een compleet aanbod aanbieden voor de vrouw. Eigenlijk bieden we op dit moment alles aan op schoenen na, maar aangezien we naast een schoenenzaak zitten, is dit goed op te lossen.

Kleding bestellen of ophalen

Wanneer je kleding hebt gevonden via het internet bij ons, kun je ervoor kiezen om dit op te laten sturen tegen een kleine meerprijs. Je kunt er ook voor kiezen om de kleding zelf bij ons op te halen. In alle gevallen heb je 14 dagen bedenktijd en kun je in deze periode de kleding gewoon omwisselen of terugsturen en je geld terugkrijgen. We proberen alle bestellingen binnen 24 uur op de post te doen en dat gaat over het algemeen prima. Aangezien er op zondagen niet gewerkt wordt, kunnen de bestellingen op die dag wat vertraging hebben. We vonden dit zelf zeer spijtig, maar onze klanten hebben veel begrip voor deze beslissing.

Wanneer je online iets gevonden hebt dat niet op voorraad is, is het verstandig om even te bellen naar de winkel. De webwinkel maakt gebruik van de voorraadstatus van onze leverancier. De kans bestaat dus dat wij het product nog op de schappen hebben liggen of in ons magazijn. Is dat het geval, dan sturen we het graag naar je op of houden we het apart.

Betalen kan in de winkel met de pin of contant geld. Wil je via het internet winkelen, dan kun je met iDeal, Maestro en Mastercard betalen. Sinds korte tijd hebben we ook PayPal aangeboden als betalingsalternatief, omdat we gemerkt hebben dat steeds meer mensen werken met een online portemonnee. Aangezien we goede afspraken konden maken met de betaalproviders, is dat dus tegenwoordig ook een optie en zo blijft Karins Fashion helemaal bij de tijd. Zowel met de aangeboden kleding als de betalingsmogelijkheden die aangeboden worden op het internet!

Terug